luni, 5 februarie 2018

Gupo Campina

Vizita la Gupo Campina

Miecuri, in ultima zi a lunii ianuarie, cei de la Gupo au anuntat ca este zi de preturi negociabile. Unde credeti ca am pornit, dupa orele de serviciu? Bineteles, la Gupo - Campina. Drumul un a fost in zadar pentru ca, pe langa plimbarea facuta, am gasit cateva lucruri care ne-au atras.
Primul lucru pe care l-am vazut si l-am luat imediat a fost o cratita din titanium. Cam grea, ce-i drept, insa mi s-a parut extrem de utila avand in vedere faptul ca se poate folosi atat pe aragaz, cat si in cuptor.


Continuand plimbarea prin micul magazin, am zarit un dulapior pentru baie. Mic, elegant, numai bun pentru baia de serviciu. Asa scap de toate sticlutele si borcanasele ce si-au gasit loc de depozitare pe capacul de la apometre. Si la un pret avantajos de doar 60 lei.



Dosite intr-un colt, am gasit 3 sertare cu mici defecte la pretul de 7 lei/buc. Aici, mi-a venit in minte emisiunea de pe Fine Living, unde sunt oameni care negociaza pentru produsele luate din piata de vechituri si pe care le transforma in diverse lucruri utile. Am constatat ca sunt numai bune pentru proiectul meu: cutie cu capac pentru malai si faina si una pentru mancarea pasarelelor, asa ca am intrebat vanzatoarea daca imi pot oferi toate cele trei sertare la pret de doua. Raspunsul primit fiind afirmativ le-am luat pe toate trei. Cand cutiile vor fi gata am sa vi le arat.



In drum spre casa de marcat am mai vazut si un suport dragut pentru sapunul lichid si alte sticlute, la un pret acceptabil. Era pacat sa nu fie achizitionat.


Abia astept sa folosesc lucrurile cumparate.

Niciun comentariu: