luni, 24 iulie 2017

ETU AUTOGILL OZN

SCURTA SI RELAXANTA PLIMBARE

Joi, fiind zi de sarbatoare, dupa orele de serviciu, impreuna cu sotul am pornit intr-o scurta calatorie pentru a servi masa de seara la ”ETU AUTOGRILL OZN”, o locatie relativ noua, amplasata in cadrul benzinariei ETU, situata pe DN1, in apropierea localitatii Cornu.
Nu este prima data cand suntem clienti la ”ETU AUTOGRILL OZN”. Inca de la inceput am fost atrasi de forma inedita a constructiei, amabilitatea personalului si, nu in ultimul rand, diversitatea si prospetimea preparatelor oferite. Si, daca mai iei in calcul si peisajul (in special in partea spre padure), atunci nu-ti mai trebuie nimic pentru a savura un Burger de vita OZN, o Pizza OZN sau orice alt preparat delicios.
Prin amabilitatea personalului am aflat ca sunt produse care se prepara in baza comenzii, insa sunt si produse care se pregatesc dimineata. Dar, ceea ce mi se pare interesant este faptul ca ceea ce se pregateste si nu se consuma nu se pastreaza pentru a doua zi ci…………..se daruieste.

Pentru aceasta intiativa chiar ii felicit!







2 comentarii:

ETU Pizza&Grill spunea...

Bună ziua! Ne puteți transmite adresa dumneavoastră de e-mail? Am dori să vă dăm câteva informații despre restaurantul nostru.

ETU Pizza&Grill

din casuta noastra spunea...

Adresa de email la care imi puteti transmite informatii este:
rioana11@yahoo.com.