marți, 14 februarie 2017

DEPOZIT SH BUCURESTI

SCURTA PLIMBARE DE SAMBATA

            Cu multa placere citesc blogul Adela Parvu. De cate ori imi trebuie o idee primul blog pe care il deschid este blogul ei. Asa s-a intamplat si de aceasta data.
            Fiica mea se casatoreste cat de curand si, pentru primirea oaspetilor, m-am gandit la organizarea un candy bar, atat pentru aperitive, cat si pentru dulciuri. Am tot cautat idei de cum ar putea sa arate si, cand in mintea mea s-a creionat forma si ansamblul aranjamentului am pornit sa caut produsele respective pe deviza: bun, frumos, ingenios si ieftin, asa ca am deschis blogul Adelei si acolo, printre multe articole, am gasit Mobila second hand si decoratiuni vintage. Mi-am dat seama ca aici este posibil sa gasesc ceva care sa ma atraga si sa se potriveasca proiectului meu.
            Sambata dimineata, desi afara era o vreme mohorata, cu frig si vant, am pornit la drum impreuna cu sotul meu. Placerea noastra este ca, atunci cand calatorim sa savuram o cafea mare de la McDonalds. Asa ca, dupa o scurta oprire, pentru a ne achizitiona cafeaua am pornit spre Bucuresti.
            Bineinteles ca, pana ce m-am pregatit eu, Radu a cautat sa vada cum ajungem si expresia a fost: se ajunge foarte usor. Nu s-a inselat.
            Odata ajunsi la Depozit SH, am intrat si, cu multa amabilitate ne-a intampinat chiar tanarul Alexandru, cel care, alaturi de prietena sa, conduce aceasta afacere. Despre munca si daruirea lor scrie foarte frumos Adela Parvu.
            Ne-a spus ca, in situatia in care dorim informatii sau ceva anume sa-i spunem. Foarte politicos, si-a cerut scuze ca nu prea are marfa in depozit, pentru ca urmeaza sa fie aprovizionat in jur de 25 februarie (va dati seama, cred, ca acolo sunt, iar despre noutati am sa va spun si voua).
            Ne-am plimbat printre mobile masive, frumos lucrate, unele dintre ele avand nevoie doar de o usoara revigoarare a lemnului; printre seturi de canapele comode, elegante si foarte bine lucrate. Nici nu ai senzatia ca esti intr-un depozit SH, ci doar ca te-ai intors cumva in timp, cand totul insemna calitate si bun gust. Am admirat mici bibelouri, am vazut vesela de sticla si ceramica de calitate, intr-un cuvant: ne-a placut ceea ce am vazut.
            La prima vedere a parut ca nu vom gasi ceea ce ne interesa, insa sotul meu, tipicar de firea lui si cu multa rabdare, uitandu-se peste tot (pe rafturile cu scule si tot felul de piese, pe rafturile cu vesela) a gasit un suport din fier negru, foarte frumos realizat si un platou bavarez cu pictura realizata manual, asa cum aveam sa aflam de la Alexandru.
            In tot acest timp eu admiram o biblioteca din lemn de nuc, un pantofar vechi ce trebuia usor reconditionat, un scrin din lemn de trandafir, extrem de elegant (pe care l-as fi cumparat instant daca ar fi acceptat plata cu card).
            Cat timp noi ne-am plimbat pe acolo, au sosit si alti clienti. Unii dintre ei cautau cutii pentru depozitare, spunand ca produsele care sunt acum pe piata nu este ceea ce le trebuie lor. Atunci, Alexandru le-a aratat cutiile folosite de micii burghezi in drumurile pe care le faceau cu trasura sau lazile de zestre. Clientul respcetiv, cand le-a vazut a exclamat imediat: exact asa ceva cautam.
            Si sa nu uit, la ambele produse, am primit si reducere.

            Nu am putut sa plec pana ce nu am facut cateva poze, binenteles, cu acordul patronului.






Si iata ce am achizitionat noi:









Niciun comentariu: