duminică, 2 octombrie 2016

RENOVARE APARTAMENT



RENOVARE APARTAMENT – PARTEA A NOUA

Saptamana 30 august – 4 septembrie a reprezentat o noua saptamana in care principala noastra activitate a fost aceea de zugravi. In aceasta saptamana s-au imbinat actiunile de zugravire cu cele de curatenie, motiv de mare bucurie.
In perioada in care am zugravit, am tot cautat si parchetari care sa rascheteze si sa lustruiasca parchetul in cele doua dormitoare. Din pacate toata lumea putea sa realizeze lucrarea doar intre 10-15 septembrie, ceea ce pentru noi insemna sa mai stam cu lucrurile imprastiate inca doua saptamani. Nimeni nu si-a dorit acest lucru si, pentru ca parchetul nu era foarte murdar, ci doar lipsit de luciu, am pornit spre Dedeman sa luam lac si sa-l lacuim noi.
Si de data aceasta, cei de la Dedeman ne-au sarit in ajutor. In momentul in care eram la raft si ne tot uitam ce sa cumparam, consultantul pe zona, ne-a intrebat ce dorim. I-am explicat problema noastra si ne-a recomandat lacul incolor de la Kober, fara miros. Nu numai ca ne-a recomandat acest produs, insa, cu multa amabilitate ne-a explicat si cum trebuia sa procedam. Desi noi ne gandeam ca lacuim direct, pasii pe care a trebuit sa-i urmam au fost: Slefuirea usoara a parchetului, stergerea lui cu ......... si abia  dupa aceea lacuirea.
In prima parte a saptamanii Cornel a venit si a pus gresia pe hol (la intrare), iar sotul si Mihai au lacuit parchetul in ambele dormitoare.
In a doua parte a saptamanii, Florin impreuna cu tatal lui au pus parchetul pe hol, Andreea, Mihai si Radu au intrat la curatenie, iar eu am fost la tara sa-mi ajut socrela la conserve si sa spal o parte din covoare.
La finalul acestei saptamani, santierul nostru se apropia de final.
In saptamana 5 septembrie – 9 septembrie Andreea si Florin au plecat in concediu.
In primele zile eu si sotul am fost la tara pentru a spala si celelalte covoare, iar Mihai a dat cu amorsa in sufragerie. Dupa ce am terminat si covoarele de spalat, Radu a dat cu vopsea lavabila in sufragerie.Odata terminata si aceasta lucrare, am pornit sa finisam si sa facem curatenie generala.
Ne-am grabit sa terminam pentru ca incepand cu 12 septembrie plecam in concediu la Covasna, insa despre acele zile frumoase in postarile ce vor urma.
baia mare

baia mica

holul mare

camera lui Mihai 



Camera Andreei

holul mic



Niciun comentariu: