vineri, 12 septembrie 2014

RELAXARE


ZI DE RELAXARE SI CUMPARATURI

In ultima vreme, la televizor, sunt din ce in ce mai multe reclame ce prezinta reduceri destul de mari la produse diversificate, pornind de la consumabile si produse alimentare si terminand cu mobila, masini, etc. Procentul de reducere, de cele mai multe ori este semnificativ.
Avand in vedere ca producatorii si vanzatorii obtin profit si dupa aplicarea acestor reduceri, constat cat de umflate sunt preturile initiale, asa ca, ne-am propus sa ne uitam de mai multe ori la un produs inainte de a-l achizitiona. Nu as putea sa spun ca pana acum nu eram atenti la ceea ce cumparam privind raportul calitate – pret, insa acum suntem muuuult mai atenti.

Pornind de la aceste premise, stiind ca se apropie perioada cand facem aprovizionarea lunara, precum si inceputul scolii si al facultatilor, am studiat mult mai atent ofertele de la supermarketuri.

Asa am aflat ca Metro, pentru faptul ca implineste 50 de ani de activitate, in perioada 7-17 septembrie are reduceri de preturi la diverse produse. Pe noi ne interesa balsamul de rufe. Am vazut ca sunt reduceri la incaltaminte si la Leonardo, cat si la C&A.

Asa ca ieri, am pornit cu totii la cumparaturi.

Primul pe lista: METRO. Dar tot aici am avut si prima deziluzie. Nu am gasit balsamul Silan la oferta, intrucat cantitatea disponibila pentru reduceri a fost destul de limitata. Desi mai aveam ceva produse in cos, am renuntat sa mai cumparam ceva si am pornit mai departe.

Am mers la Leonardo sa cumparam un pantof elegant pentru Andreea si adidasi pentru Mihai. Alt magazin, alte dezamagiri. Produse multe, dar cu o calitate care lasa de dorit, la care se adauga un design foarte putin placut. Am vazut pentru mine un pantof dragut, insa in momentul in care am intrebat-o pe vanzatoare daca are si numarul pe care il port, aceasta mi-a spus ca ii este imposibil sa caute modelul pentru ca nu stie unde sa il gaseasca. Asa ca am renuntat si am pornit mai departe.

Un alt magazin C&A. Aici, spre surprinderea noastra, am gasit produse foarte frumoase la preturi reduse. Ne-am luat toti pulovarase foarte frumoase, la preturi mai mult decat accesibile.

Dupa un asa periplu, ne-am oprit la McDonald sa ne odihnim si sa ne delectam cu cate un meniu.

Niciun comentariu: